Beoordelingen van Sushi Station Nieuwegein

Recente recensies

5.0
Ischa
vandaag

Slechte kwaliteit, rare smaak aan de sushi. Wel super snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
vandaag

Na een paar voortreffelijke maaltijden was er gisteren een grote teleurstelling. Het eten was flauw, klef en dus allesbehalve lekker. Ik vroeg me af of het wel vers was. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
vandaag
John Tukker
gisteren

Voor 4 personen besteld, slechts 1 paar stokjes. Verder prima

Nicole
25 juni 2022
Mi
25 juni 2022
Maaike
24 juni 2022

Sushi viel uit elkaar en was droog. Bezorgtijd was 1,5 uur te laat. Nooit meer voor ons.

Brigitte
23 juni 2022

Elk stukje wat we oppakten viel gelijk uit elkaar dit keer flinke kliederboel

Natasja Wouterse
21 juni 2022

Vers, snel, nette bezorging, top zoals eigenlijk altijd. Zowel de sushi als dit keer weer eens een pokebowl 👌🏻.

Natas
21 juni 2022

Het was weer overheerlijk! Bezorging was zo'n kwartier later dan afgesproken, maar was het wachten waard.

Trijn
20 juni 2022

Exact op tijd bezorgd , en het was erg lekker. Voor herhaling vatbaar!!

Jan Joost Meijs
19 juni 2022

Super lekkere sushi, vers en heel smakelijk

Fam van Zomeren
19 juni 2022

Edamame boontjes waren beetje te slap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
19 juni 2022

Het was weer heerlijk,zou graag willen weten welke zoete saus er op sommige sushi zit.zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
18 juni 2022

Gebeld met het restaurant gevraagd of er noten of pinda's verwerkt zaten in de kip. Vervolgens krijg je te horen dat dit erin zit. Ik geef aan allergie te hebben toen had de medewerker het verkeerd gelezen en zat het er niet in. Vervolgens zou het liggen aan de fuze tea en zou ik daar allergisch op reageren, dus kon ik mijn geld voor de pokebowl niet terug krijgen. WAARDELOZE SERVICE!! Totaal niet begaan met de klant ik had dood kunnen zijn gelukkig optijd opgemerkt... 1 en laatste keer hier besteld!

Reactie van Sushi Station

Beste Willem, erg vervelend wat er was gebeurd. Helaas hebben wij niks gehoord over uw allergie tijdens eten voorbereiding. Het is zeker een aanrader als u volgende keer een opmerking schrijft dat u notenallergie heb voordat u eten bestel. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Johan
18 juni 2022

Lekkere sushi. Op tijd bezorgd. Heel goed

Nadia
14 juni 2022

Goeie snelle service. De sushi was ook erg lekker. Geen kleffe boel, maar goed gerolde sushi

Tara
14 juni 2022

De bubble tea was heel lekker!

Kim
13 juni 2022

Heerlijke sushi, grote porties en snel bereid. Echte aanrader!

Maarten
12 juni 2022
Justyna
11 juni 2022

heerlijk!

Avril
10 juni 2022

Kwaliteit zeer goed. Wel de 2e keer een fout in de bestelling, zonde.

yh
10 juni 2022
Claudia
8 juni 2022

Heerlijk gegeten, bezorging was op tijd.

Hans stins
6 juni 2022

Was weer prima en op tijd bezorgd

Susanne
6 juni 2022

Netjes gebeld dat ze wat later kwamen leveren. Lekkere sushi!

Heidi Hogendorp
6 juni 2022

Was weer fantastisch!!!

Jayden
5 juni 2022
Heidi Hogendorp
5 juni 2022

Was weer super lekker!👍🏻

Brigitte
4 juni 2022

Sushi was top! En ook nog eens stipt op tijd geleverd! Voor herhaling vatbaar.

Paul Doornkamp
4 juni 2022

Heerlijk!!!

AY
3 juni 2022
Sandra Beemer
1 juni 2022

Ik vond het echt heerlijk !

Bianca Broekman
1 juni 2022
Michiel de leeuwe
30 mei 2022

Vriendelijk personeel en heerlijke sushi!

Linda paasse
30 mei 2022

Ik vond het vandaag iets minder dan de vorige keren dat ik heb besteld bij jullie , er zat teveel saus op de sushi de rijst plakte niet goed en de sojasaus en gember en wasabi zat tussen het eten dat had ik graag apart gezien dus ik hoop dat jullie dat gaan verbeteren verder heerlijk gegeten groetjes Linda

Kuiper
29 mei 2022

Super lekkere sushi!

Beerlage
29 mei 2022

Uitstekend

Mjanne Luca
28 mei 2022

Altijd een feestje voor Sushi lovers.

Kaylee
27 mei 2022
Ch
27 mei 2022

Het blijft smullen 👍

van Bekkum
27 mei 2022

Was niet warm.

Esther
27 mei 2022

Het was heerlijk! En snel bezorgd!

Farid
26 mei 2022
Antoinette
25 mei 2022

Fantastisch , alweer

G.
24 mei 2022

Alleen maar positief

Gina
23 mei 2022

Altijd snel en correct bezorgd. Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shirley
22 mei 2022

Wij hebben lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
20 mei 2022

Zoals altijd.....heerlijk!!

Sandra
18 mei 2022

Het was weer heerlijk.🤤🤤🤤

Beerlage
18 mei 2022

Weer prima in orde, zowel kwaliteit als bezorging.

Hardeveld
18 mei 2022

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Daniel
16 mei 2022

Lekker en een uitgebreid menu.

Anke Rijken
16 mei 2022
Claudia
15 mei 2022

Altijd goed en lekker. Zo fijn dat er altijd wat met de opmerkingen gedaan wordt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
15 mei 2022

Prima verzorgd. Schaalopmaak uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
15 mei 2022

Van mij mag de zalm salade rol vervangen worden. Ik gooi hem nu steeds weg. De rest is heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans stins
15 mei 2022

Was weer heel lekker en zeer snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Hoegee
15 mei 2022
Esther
14 mei 2022
A.
14 mei 2022

Jammer dat jullie nu een ander merk mochi ijs inkopen.. voorheen waren ze altijd lekker, maar de huidige (die ik gister heb meegekregen) zijn gewoon niet te eten!! Ik ben erg teleurgesteld en vind dit erg vervelend..!

Youssra
14 mei 2022

Beste sushi in mijn leven gegeten. Bubble tea was geweldig. Je kon de versheid van de vis en rijst proeven. De tapioca pearls waren ook vers goed gekookt, zacht en chewy. Heerlijk 😍

Marielouise Van Zoest
14 mei 2022
Heidi
9 mei 2022

Heerlijk!! Goed gevulde sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
9 mei 2022

gewoonlijk is het hier super, nu was de sashimi echt superdik gesneden en de maki's waren niet vers. Bezorging was weer dik in orde zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
8 mei 2022

Mooi op tijd, zelfs op een zondag sushi was heerlijk vers en de pasteitjes vielen ook in de smaak. Kortom: prima en voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reijn
8 mei 2022

Het spijt me maar meestal vind ik jullie sushi heerlijk maar dit is nu de 2e keer dat ik de sushi met gebakken garnaal echt niet lekker vind

Hans
7 mei 2022

Super lekkere sushi en zeer snel bezorgd

MD
7 mei 2022

Superlekker en mooi op tijd

Nicole
7 mei 2022

Sushi was snel bezorgd en lekker

Sophie
7 mei 2022

Lekkere sushi en levering perfect op tijd!

Garmin
7 mei 2022

Top

Sander
3 mei 2022
Esther
3 mei 2022

Helemaal top :)

N. Verseegh
2 mei 2022

2x vijf sterren spreekt voor zich.

Danique
2 mei 2022

Helaas viel de sushi helemaal uit elkaar je kon het nauwelijks normaal oppakken helaas al 2e keer dat dit gebeurd. :( Bezorging was goed. Snel geleverd aardige man.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FBS
30 april 2022

Vers gemaakt ! Dat proef je!

kat
30 april 2022

meestal heerlijke sushi, alleen jammer dat er soms te ruim met de gebakken uitjes wordt gestrooid. Daardoor proef je niks meer van je sushi en heb je het gevoel dat er iets gecamoufleert wordt. Het zou de sushi ten goede komen als jullie dit achterwege laten. Bij andere sushi schotels wordt dit niet gedaan en deze zijn heerlijk.

Ingmar
29 april 2022

Het was weer heerlijk, als altijd

Eric
29 april 2022

Snelle levering binnen de afgesproken tijd. Complimenten voor de service en de lekkere sushi's

Tien
28 april 2022

Netjes een belletje dat de bestelling later kwam! Heerlijke fles wijn erbij gekregen! Het eten was echt top!

Natas
28 april 2022

Het eten was weer superlekker, als altijd! Het kwam alleen bijna een uur ĺater dan de afgesproken tijd waardoor mijn man snel snel moest eten voor zijn avonddienst. Niet echt gezellig. Ik ben dit niet gewend van Sushi Station. Normaal is het eten altijd op tijd of zelfs iets eerder.

Martin
27 april 2022
Linda
27 april 2022

De sushi was wederom goed en de bezorging perfect, aardige bezorger

Christophe Schellekens
27 april 2022

Lekker gegeten. Bestelling geheel naar verwachting. Mooi op tijd geleverd door een aardige bezorger.

Neda
26 april 2022

Zo als altijd heeeeerlijk en netjes op tijd, lief aardige bezorgers 👍.geweldig dat bij sushi station contant betalen toegestaan 🙏🏻

Heidi
25 april 2022
Yen
24 april 2022

Tevreden

Jayden
24 april 2022
R
24 april 2022

Lekkere sushi en we werden vriendelijk gebeld van te voren i.v.m. met onze wensen en opmerkingen

Jansen
24 april 2022

Fantastische smaken, verse ingrediënten en super goed concept wat in elke locatie hetzelfde is en smaakt. Vriendelijk behulpzaam personeel, klant beleving staat voorop! Toppers

Dave
23 april 2022

Sushi was niet echt koud,net of rijst nog warm was bij het maken. Smaak was wel goed en zag er verzorgd uit

Anoniem
23 april 2022
Peer
22 april 2022
Marielouise Van Zoest
22 april 2022
Jessica
18 april 2022

Sushi was erg vers en lekker. Aanrader om hier sushi te bestellen.

Beerlage
17 april 2022
Marco & Marjanne
17 april 2022

De beste Sushi in de buurt. De warme hapjes ook nog warm bezorgd. Heel erg smaakvol allemaal, we hebben al een keer of 6 besteld en het is altijd weer een verwennerij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hardeveld
15 april 2022
Natasja Wouterse
15 april 2022

Heerlijke poke bowl’s! Super vers en snelle bezorging, ik weet waar ik ze de volgende keer weer bestel!

Corrie
14 april 2022
Nas
14 april 2022

Snelle bezorging, sushi op temperatuur en het was weer heerlijk. Ik ben nog steeds een tevreden klant en ik vind deze sushi tent betrouwbaar.

jose sanders
14 april 2022

Heerlijke sushi, vlot en vriendelijk bezorgd.

Vena
11 april 2022

Snelle levering, sushi was weer lekker en goed uitziend.

Van tergouw
10 april 2022

Super was erg lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vicky
10 april 2022

Heerlijk gegeten!

Mariska
9 april 2022

Perfect op tijd bezorgd. Heerlijke sushi. Net even anders als standaard. Een dikke plus!!

Ron
8 april 2022

Prima gegeten, volgende keer weer. Keurig op tijd geleverd.

WI
8 april 2022

Heerlijke Sushi maar wel vrij lange bezorgtijd deze keer (zo’n 1,5 uur) waarschijnlijk doordat het een drukke vrijdag avond was.

ilias
8 april 2022
Ch.d R
8 april 2022

Snel en heerlijk, dankjewel!

Broeke
8 april 2022

Erg lekker

paul bicker
5 april 2022

goede kwaliteit mooi verpakt het was heerlijk

palingboer
4 april 2022

leuk dat we wijn erbij kregen en was precies op tijd. Ik ga hier snel nog een keer bestellen want het was erg lekker en de bezorger was ook aardig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
4 april 2022

Voor het eerst geprobeerd. Bestelden altijd bij Shabu. We waren aangenaam verrast....erg lekker en nog goedkoper ook. Wij blijven bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
3 april 2022

Was weer super bezorger het eten alles bedankt weer gelukkig blijft jullie eten wel goed en zwakken jullie niet af bezorgers ook altijd vriendelijk en op tijd ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gina
3 april 2022

Fijn dat de ribeye verkrijgbaar is. Deze was erg lekker.

Mandy
2 april 2022

Er was iets niet geleverd.... gebeld en na 20 min is het na geleverd

B.Kool
1 april 2022
Jolanda
30 maart 2022

Sushi is altijd goed en heerlijk. Jammer was de extra gember die ik erbij besteld had was vergeten....kan gebeuren 🙋‍♀️

Beerlage
29 maart 2022

Opnieuw keurig vlot bezorgd en niets op aan te merken.

Marc
28 maart 2022

De bezorging was een stuk later dan afgesproken

Anouk
28 maart 2022

Snel en lekker

shirley
28 maart 2022

Sushi was lekker maar ze vielen uit elkaar jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice De Jong
27 maart 2022

De pokebowl was lekker en de sushi ook. Alleen extra avocado besteld en komkommer gekregen. Jammer bijna perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christel kats
26 maart 2022

Heerlijke sushi. Goede temperatuur. Correcte vriendelijke vrolijke bezorgster

Sam
25 maart 2022
Janneke
24 maart 2022

Heerlijke sushi. Fijn dat je rollen ook zelf samen kan stellen. En perfect op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste Janneke, bedankt voor uw goede review! Wij zijn blij dat u tevreden bent met ons!

Laurens
22 maart 2022

Overheerlijk.

Reactie van Sushi Station

Beste Laurens. bedankt voor uw positieve review! Hopelijk tot snel!

Bianca
22 maart 2022
Beerlage
20 maart 2022

Geen opmerkingen. Weer keurig op tijd geleverd en de schotel was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elvira
20 maart 2022

Kwam 45 minuten telaat en de loempia’s waren koud. Sushi was wel goed.

M
20 maart 2022
Saskia
19 maart 2022

Topsushi, perfect op tijd bezorgd.

Lekker
18 maart 2022
Mirjam
18 maart 2022

Weer lekker gegeten en bezorging goed op tijd.

Cee
18 maart 2022

Shusi was lekker ! Bezorg tijd 1 uur en 10 minuten.

Fam. Jimmink
17 maart 2022

Netjes optijd, en heerlijk verse sushi. We hebben met zijn alle (ook kids) heerlijk zitten smullen. Echte aanrader !!

Fili
15 maart 2022

Hele vriendelijke medewerkers, de sushi was uitstekend lekker en vers!

13 maart 2022
Nas
10 maart 2022
a
10 maart 2022
Niek Versteegh
9 maart 2022

Hoe komen jullie toch aan al die aardige bezorg(st)ers? Sushi als vanouds heerlijk en een bowl met veel kip. Prima.

Cootjuh
8 maart 2022
Beerlage
6 maart 2022
Claudia
6 maart 2022

Heel erg lekker! Fijn dat er ook echt rekening gehouden wordt met wat je kan aangeven in het opmerkingen veld. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yen
6 maart 2022
Kris
4 maart 2022

Heerlijk vers en lekker!

Kaylee
3 maart 2022
Veronica
2 maart 2022

Best sushi so far!

Lilly Bloem
1 maart 2022

Het was weer top. Goede service en heerlijk gegeten.

Ruud Broeke
28 februari 2022

Weer heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nahdia Hogervorst
27 februari 2022

Mijn bestelling werd 3 kwartier later bezorgd dan gepland, maar ik ben door jullie opgebeld met uitleg en er zat een extraatje bij mijn bestelling. Goed opgelost en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Nahdia, bedankt voor uw goede recensie! Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze service!

Wilcor Toele
26 februari 2022

Sinds we in Nieuwegein wonen bestellen we via jullie sushi, altijd 1 groot feest en heerlijk vers

Kool
25 februari 2022

Bezorging was weer helemaal op rijd. En de Sushi was weer heerlijk zeker een aanrader.

Dagmar
25 februari 2022
Bianca
24 februari 2022

Altijd lekker en snel gebracht

Gerrit
24 februari 2022
Esther
23 februari 2022
Kaylee
18 februari 2022

Zoals altijd weer super!

Reactie van Sushi Station

Beste Kaylee, heel erg bedankt voor uw goede review! Graag tot ziens!

Gina
16 februari 2022

Lekker zoals altijd.

Ch
15 februari 2022

Het was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Wat hebben wij genoten, top!

Jonkman
12 februari 2022

Heerlijk en verse sushi. Eerste kennismaking was top 👍

Reactie van Sushi Station

Beste Jonkman, bedankt voor uw positieve recensie! Wij zijn heel blij dat alles naar wens is!

Mahboubeh
11 februari 2022

Super lekker, een aanrader. En de bezorger was goed op tijd.

HelioS
11 februari 2022

Top!!

Maaike
10 februari 2022

De sushi was minder goed dan ik gewend ben van sushi station Nieuwegein.

Patrick
9 februari 2022

Het was in ieder geval meer dan genoeg soja saus! 🤪

Gina
9 februari 2022

Lekker zoals altijd. Jammer dat de flamed ribeye iedere keer uitverkocht is.

Nai
8 februari 2022

Blije klant met kwaliteit van het eten en de service!

Willem Wijnands
7 februari 2022

Was weer super!

Reactie van Sushi Station

Beste Willem, bedankt voor uw recensie. We zijn blij dat alles naar wens is!

Samantha
7 februari 2022
Shanna
6 februari 2022

Heerlijk gegeten. Goede service. Snel. En lekkere Sushi.

Reactie van Sushi Station

Beste Shanna, bedankt voor uw positieve recensie! Graag tot snel!

R.R.
6 februari 2022

Zeker goed de sushi. Snelle vriendelijke bezorging .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
6 februari 2022
Marieke
6 februari 2022

Super aardige en nette bezorger en eten was echt weer top

Jolanda
5 februari 2022

Heerlijke verse sushi Bezorging op tijd

Remco
4 februari 2022

Snel bezorgd, goede kwaliteit

Gina
4 februari 2022

Lekker zoals ik gewend ben.Op tijd bezorgd

Swen de G
2 februari 2022

Vriendelijk personeel. Heerlijke verse poke bowl gegeten. Jullie zien ons zeker weer snel terug. Dank je wel.

Bianca
1 februari 2022

Lekker zoals altijd. Goed en op tijd bezorgd

Jk
30 januari 2022
Shannon
30 januari 2022

Echt heerlijke sushi het is snel gemaakt en het ziet er echt netjes uit, dit is echt mijn favoriete sushi zaak !! Ik raad dit iedereen aan

Reactie van Sushi Station

Beste Shannon, bedankt voor uw geweldige recensie! Hopelijk tot snel!

Hardeveld
30 januari 2022

Was heerlijk, zal zeker nog een keer bestellen!.

Marloes
27 januari 2022

Sushi afgehaald. Lekkere sushi mooie rolletjes. Ook wat warme gerechtjes besteld. Smaakte prima en ziet er ook lekker uit.

Sandra
27 januari 2022

Het was weer super lekker.

Sandra Ardic
26 januari 2022

Bestelling beter controleren was na dat ik terug was gegaan nog niet compleet. En zorgen dat de bestelling op tijd klaar is. Ik had doordat de shushi niet klaar was koude yakatori soesjes. Wel goede kwaliteit eten.

Neda
25 januari 2022

Lekker en Mooi op tijd

Corrie
24 januari 2022

Het eten was weer heerlijk!!

Linda
24 januari 2022

De sushi was wederom erg lekker, dit keer kwam de bestelling alleen half uur later dan aangevraagd, s'middags al een bestelling gedaan met gewenste tijd. Kwartier na gewenste tijd werden wij gebeld dat de bestelling iets later was maar nu onderweg was. Jammer dat het te laat was (en daardoor de Ebi Tempura Maki koud was) maar prima service dat er gebeld werd dat de bestelling later was. Kortom wederom genoten van het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy
23 januari 2022

De sushi was heerlijk! Goeie dealtjes maakten het nog leuker en lekkerder om hier te bestellen. Zelfs op zondag mooi op tijd bezorgd. Volgende keer weer. De sushi was zelfs nog een beetje warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.S Stevens
23 januari 2022

Het bestelde was keurig op tijd en de kwaliteit was echt super !!

Gina
23 januari 2022

Bezorger kon het niet vinden maar zei wel aangebeld te hebben. Dit was niet waar. Daardoor niet erg warm

Kim
22 januari 2022

Heerlijk! Het duurde wat langer vanwege de drukte maar ik werd netjes gebeld

Sharon
22 januari 2022

Super lekker!

Yolanda
22 januari 2022

Heerlijke sushi.

Shirley
22 januari 2022

Het was weer heerlijk! En super snelle bezorging!!

Kaylee
21 januari 2022

Zoals altijd weer goed, alleen iets minder dat er best vaak nog wat graatjes in de sashimi zitten..

Ingmar
20 januari 2022

Het was weer heerlijk en bezorging snel en zoals afgesproken.

Anoniem
20 januari 2022
Anoniem
19 januari 2022

Top kwaliteit en hele snelle levering

Mike
18 januari 2022
Dorien
17 januari 2022

Het was weer voortreffelijk,vers en mooi gerold. En ontzettend snel bezorgd,door een vriendelijke jongen. Zelfs een half uurtje eerder dan aangegeven. Wij hebben er weer van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yolanda
15 januari 2022

Top maar dan ook echt top sushi maar soms wel echt iets te lang wachten. Maar het is het wachten waard

ge
13 januari 2022

prima sushi, vers klaargemaakt met zorg

Reactie van Sushi Station

Beste Gerard, Super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

stino
13 januari 2022

geef justin salaris verhoging die jinge verdiend het

De kogel
12 januari 2022

Superlekkere sushi en op tijd geleverd

Reactie van Sushi Station

Beste De kogel, Fijn dat u van onze sushi genoten heeft en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Bianca
11 januari 2022

Zoals altijd, erg lekker en snel gebracht

Reactie van Sushi Station

Beste Bianca, Hartelijk dank voor uw positieve opmerking, graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Chantal
10 januari 2022

We vonden het lekkere sushi en hebben ook wel een paar opmerkingen. De cruncy box was niet crunchi! En de sushi viel erg gemakkelijk uit elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Chantal, Heel erg bedankt voor positiviteit en je opmerkingen. We zullen erop letten. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Natas
10 januari 2022

Goed, snel en vriendelijk bezorgd als altijd!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amber
9 januari 2022

De sushi is super lekker en vers! Alleen wel 1,5 uur op gewacht!

M
9 januari 2022
Cobie Platenkamp van Benten
8 januari 2022
Mirjam
8 januari 2022

De warme gerechten koelen te snel af. Vooral de kipsate

Buur
6 januari 2022

Snel bezorgd en lekker klaar gemaakte sushi!

Clyde
6 januari 2022

Heerlijk lekker eten en super service

Sam
6 januari 2022

De kwaliteit van het product was zoals altijd prima. Maar... als je warme producten driekwartier te laat worden afgeleverd, dan is de sjeu er wel af. Jammer!

Folkerts
5 januari 2022

Ruim op tijd besteld, 3 uur tevoren. Sushi werd alsnog 3 kwartier te laat geleverd. 2x heb ik gebeld met de vestiging. Werd mij verteld dat ze tekort aan bezorgers hebben. Het zou vervolgens binnen 15 minuten bezorgd worden. Dat werd dus 3 kwartier. Dat is erg teleurstellend. Sushi smaakte goed, de vervelende nasmaak zou er niet zijn als proactief met de klant wordt gecommuniceerd dat er vertraging is.

Charlotte
5 januari 2022

Normaal goed eten, vanavond een regel rechte misser!

Shan
5 januari 2022

Een uur te laat kwam het eten pas. Kwaliteit was wel goed.

Reactie van Sushi Station

Beste Shan, Wij hopen dat u tevreden bent met de oplossing die wij hebben aangeboden, graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Marcel
5 januari 2022

Sushi was weer goed en op juiste tijdstip geleverd en vriendelijke bezorger. TOP

Sophie
5 januari 2022

Hele snelle en vriendelijke bezorging! Goede kwaliteit sushi.

Shirley
4 januari 2022

Super lekker, vooral na een avondje werken.

Schwarze
4 januari 2022
Mirjam
3 januari 2022

Perfect op tijd bezorgd en de poke bowl was echt heerlijk

T
3 januari 2022

Bezorgtijden mogen écht wat aan gedaan worden! Anderhalf uur moeten wachten op onze bestelling.

Reactie van Sushi Station

Beste T, Helaas door de drukte van de nieuwjaarsdag lukte het ons niet uw bestelling geleverd te hebben op de tijdstip die u had gekozen, onze welgemeende excuses daarvoor. Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Leon feenstra
3 januari 2022

Heerlijke sushi en eerder dan de tijd die aangegeven was.gewoon perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste JG, dank voor je positieve opmerking en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Renata van den Haselkamp
3 januari 2022

Heerlijke verse sushi zoals we gewend zijn. Bezorging was iets later maar daar werden we keurig voor gebeld. Topzaak, dit is echt een aanrader 👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Renata, We zijn enorm blij met de positeve opmerking die u heeft geplaatst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Jan prikkel
2 januari 2021

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan van Wingerden
2 januari 2021

Heerlijke verse sushi en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kicky
2 januari 2021

Super snel en lekker

Lisa
2 januari 2021

Heerlijke sushi! Mooi gepresenteerd en een goede variatie. Sushi was heel vers en smaakte bijzonder goed.

Reactie van Sushi Station

Beste Lisa, Heel erg bedankt voor je positieve opmerking. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Linda
1 januari 2021

Vriendelijke bezorger bood zijn excuses aan voor het iets te laat zijn ivm drukte (is niet raar op nieuwjaarsdag) Sushi was weer voortreffelijk

Reactie van Sushi Station

Beste Linda, Dank voor uw begrip en uw positieve opmerking! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Bianca
1 januari 2021

TOP sushi echte aanrader!!

Yen
31 december 2021

Zeer tevreden

Jan Baas
31 december 2021

Ziet er feestelijk uit en smaakt heerlijk..

Anja
31 december 2021

Heerlijk eten alles vers echt top!

Jolanda
31 december 2021

Altijd heerlijke sushi...echt een aanrader

Marc
31 december 2021

Ietsjes later bezorgd dan afgesproken. Kwaliteit was super.

J. Oortwijn
30 december 2021

Twee uur bezorgingstijd is echt te land

Tim
30 december 2021

Hele vriendelijke bezorger. Eten was er snel en was heerlijk. Geef justin meer loon hij verdiend het, goeie bezorger.

Elleke Ling Van
29 december 2021

Heerlijke sushi, heel goed van smaak

Reactie van Sushi Station

Beste Elleke, Super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

A
29 december 2021

Erg lekkere sushi. Was dit keer voor herhaling vatbaar. Alles zag er goed uit en de smaken waren heerlijk.

Vosveld
29 december 2021

Heerlijke sushi en perfecte bezorging

Ron
28 december 2021

Top heerlijk sushi gegeten keurig op tijd

Joanne
27 december 2021

Gewoon erg lekker

Den
27 december 2021

Super verse sushi! En de service is erg goed kunnen sommige tenten wat van leren.

Scheepmaker
26 december 2021

Vandaag weer genoten van de verse sushi.

Kerst
25 december 2021
Remco van Vliet
25 december 2021
Niek Versteegh
25 december 2021

Hoewel wat later bezorgd (geen punt met die kerstdrukte Hoewel wat later bezorgd (geen punt met die kerstdrukte) wel een alleraardigste bezorgster. Als altijd prima sushi.

Irma
24 december 2021
Bennie
24 december 2021

Eten goed, service goed! Klasse

Anneloes Welter
24 december 2021

Misschien ook deze optie aanbieden: zonder uien. Verder zeer goede kwaliteit sushi en goeie service

Reactie van Sushi Station

Beste Anneloes, Bedankt voor uw positieve opmerking, indien u de volgende keer geen uien wilt dan kunt u dat in de beschrijving zetten, wij zullen het dan aanpassen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Lilly Bloem
24 december 2021

Prima sushi

X
24 december 2021
Reactie van Sushi Station

Beste X, Door de drukte van gisteren was het helaas niet mogelijk om het eerder te bezorgen, wij hopen dat u tevreden bent met de oplossing die wij hebben aangeboden. Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Johan van Rossum
23 december 2021

Voor het eerst besteld. Het is heerlijk en super vers.

Y&D
22 december 2021

Tweede keer besteld en weer super tevreden! Vers, wat je echt proeft qua smaak, temperatuur en textuur van de sushi en heerlijk smaakvol! De rest van de vergelijkbare restaurants doen onder. Chapeau Sushi Station Nieuwegein👌

Sander
22 december 2021

Heerlijke sushi, was weer veel te lekker. Op tijd bezorgd.

Z
19 december 2021

Sushi valt uit elkaar. De rijst was erg waterig? waardoor elke keer alles uit elkaar viel. Daarnaast waren de edamame boontjes enorm hard en niet gaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Z, Wij hopen dat u tevreden bent met de oplossing die wij hebben aangeboden, graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Jolanda
19 december 2021

Gewoon top

Maaike
18 december 2021
Titirowa
17 december 2021

Weer heerlijk gegeten, zoals altijd! Bezorger was wel bijna een half uur te laat, maar ik had ook direct om 13 uur besteld.

Bea Rockx
16 december 2021

Heerlijke sushi mooie maat en lekker vers gemaakt!! Chapeau

Yimee
15 december 2021

Eerder was het keer mis gegaan, warme hapjes waren koud, maar werd netjes gebeld en kreeg een excuus en een nette oplossing. Vandaag weer besteld en alles was zo als het hoorde. Warme hapjes op temperatuur en de sushi gescheiden en heerlijk. Dankjewel, jullie hebben er weer een vaste klant bij.

Reactie van Sushi Station

Beste Yimee, Super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Adrienn
15 december 2021

3* niet te weinig, niet te veel.

René
14 december 2021

Heerlijke smakelijke poke bowl.

Reactie van Sushi Station

Beste Rene, Fijn dat u van onze pokebowls genoten heeft en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Hanneke de Vos
14 december 2021

Het was weer heerlijk! Echte lekkere verse sushi, een echte aanrader!

MD
14 december 2021
Jolanda
12 december 2021

Heerlijke sushi....correcte levering Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Jolanda, Super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

martin van doremalen
12 december 2021
Jk
11 december 2021

Lekker en op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Gewoon top

Kevin
8 december 2021

Dank u zeer voor de fles Choya en de goede kwaliteit van de sushi zelfs door levering aan huis. één tip voor de Nigiri sushi is dat deze iets kleiner gemaakt kunnen worden zodat de rijst minder wordt fijngeperst en de nigiri hapklaar en prettig te eten is.

Reactie van Sushi Station

Beste Kevin, dank voor je positieve review. We zullen je tip onthouden! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Gina
7 december 2021

Lekker zoals altijd. Goede en snelle bezorging.

Reactie van Sushi Station

Beste Gina, Fijn dat u van onze sushi genoten heeft en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, ' Sushi Station Nieuwegein

Berkulo
6 december 2021

Alles top! Voor herhaling vatbaar! Gyoza absolute topper!

Reactie van Sushi Station

Beste Berkulo, Super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Ron
5 december 2021

Sushi Station heeft prima eten, goed van smaak, maar warme gerechten zal ik niet meer bestellen. Na de vorige keer werd beterschap belooft maar helaas ook nu weer waren de warme gerechten niet echt warm meer. Bezorging was een half uur onderweg. Nogmaals kwaliteit is prima maar ik denk dat wij net te ver weg wonen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.