Facebook Instagram

Beoordelingen van Sushi Station Nieuwegein

Recente recensies van Sushi Station Nieuwegein

5 sterren na 99 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gesmuld Werd voor tijd bezorgd, super!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede sushi , goede klantenservice. Wel fijn dat ze vragen of je stokjes, wasabi etc nodig hebt. Bij andere zit er altijd onnodig veel bij dat ik het weggooi. En die witte wijn is echt zo lekker. We halen weer

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, was een leuke bezorger. Eten was ook goed. So naar Justin

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers. Vriendelijke bezorging. Kreeg nog wat extra.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle bezorging!

Reactie van Sushi Station: Beste Sophie, Top dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top. Snelle bezorging.

Reactie van Sushi Station:Beste Gina, Bedankt voor uw bestelling en review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100% Top

Reactie van Sushi Station:Beste Mounia, Bedankt voor uw review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Reactie van Sushi Station:Beste Jprikkel, Top, dat u ervan genoten heeft en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Precies op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Station:Beste Gina, Top dat u elke keer geniet van onze sushi en graag weer tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, heerlijke sashimi

Reactie van Sushi Station:Beste MR_cardinaal, Super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk vers en smaakte ook heerlijk. Nu voor tweede keer besteld en weer werd de bestelling binnen een half uur bezorgd. Wij hebben al bij meerdere sushi bezorg restaurants besteld, maar Sushi Station is echt de beste tot nu toe.

Reactie van Sushi Station:Beste Mascha, Bedankt voor uw top review, wij doen ons best! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en alles vers, goede smaak ruim voldoende.

Reactie van Sushi Station:Beste Daniel, Super dat u ervan genoten heeft en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Lekker vers. Vlotte bezorging.

Reactie van Sushi Station:Beste Gina, Super dat u elke keer er weer van geniet en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere verse sushi ik zeg een aanwinst in de markt van middelmatige sushi zaken. Nu vadt houden dit niveau!

Reactie van Sushi Station:Beste Dennis, Bedankt voor uw review, wij zullen zeker ervoor zorgen dat wij onze kwaliteit behouden. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en snel geleverd

Reactie van Sushi Station:Beste Jan, Top dat u zo tevreden bent en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service en heerlijke sushi.

Reactie van Sushi Station:Beste Mounia, Super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, was erg lekker. (Crispy sushi was niet crispy meer, misschien iets te lang gestaan). Bezorging netjes, alle sushi op z’n plek nog, nette aardige jongen.

Reactie van Sushi Station:Beste Annemieke, Bedankt voor uw review. Mogelijk heeft de sushi wat langer klaar gestaan vanwege de drukte, onze excuses hiervoor. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good sushi, the rice just right, the brutal tuna and salmon, we will repeat

Reactie van Sushi Station:Dear Bianca, Thank you for your review, we are pleased to see you again the next time. Kind regards, Sushi Station Nieuwegein

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Riccardo, Bedankt voor uw review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en ben tevreden. Bezorging was heel snel, half uur en dat op vrijdagavond. Sushi was lekker, sommige iets te afgekoeld/koud naar mijn mening, en de zalm in de crunchy box teveel gebakken uitjes. Maar zal zeker nog wel een keer bestellen om de andere sushi te proberen.

Reactie van Sushi Station:Beste Lis, Bedankt voor uw review. Het is mogelijk dat sushi niet genoeg op temperatuur is gekomen, wij zullen hierop gaan letten dat dit niet meer gebeurt. Indien u volgende keer minder gebakken uitjes erop wil, graag dit even aangeven in de opmerkingen, dat zullen wij hierop letten. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en super snel !!

Reactie van Sushi Station:Beste Smits, Bedankt voor u review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de 2e keer dat.ik bij jullie bestel, beide keren heerlijk gegeten. Heerlijk en super vers!! Complimenten voor jullie!

Reactie van Sushi Station:Beste Corrie, Top dat u er weer van geniet en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals ik gewend ben. Snelle bezorging.

Reactie van Sushi Station:Beste Gina, Altijd super dat u er weer van geniet, graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en vers snelle bezorging.

Reactie van Sushi Station:Beste Gina, Top dat u elke keer weer van geniet, graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk vers en goed op de afgesproken tijd. Heel fijn en zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Station:Beste Nick, Top dat u ervan genoten heeft en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi weer lekker alleen die don fried chicken was een flauwe hap. Ook zat er paar stukjes garnaal of iets in en dat lust ik niet waardoor ik stukje voor stukje keek of het kip was. Jammer

Reactie van Sushi Station:Beste Sharon, Onze excuses voor dat er iets anders in zat dan de kip. Als u volgende keer meer smaak wilt aan de bowl, dan kunt u beter een pokebowl nemen omdat bij deze sushi rijst bevat. Dankuwel voor uw review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Alleen de pokebowl dat vond ik jammer dat de ingrediënten door elkaar lagen.. Voor de rest was het super lekker!!

Reactie van Sushi Station:Beste Stacey, Onze excuses voor dat de pokebowl niet zo mooi uitziet, ik vermoed dat dit tijdens het vervoeren is gebeurd. Ik ga dit met onze bezorger over hebben. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Absoluut mijn favoriete sushi restaurant in Nieuwegein.

Reactie van Sushi Station:Beste Titirowa, Super dat u weer ervan genoten heeft en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet geweldig 🥲

Reactie van Sushi Station:Beste Helma, Ik hoop dat u tevreden bent met de oplossing die ik heb aangebonden en zien u graag de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi geserveerd en heerlijk van smaak. Aanrader. Bezorging was een kwartier te vroeg. Top

Reactie van Sushi Station:Beste Rudolph, Top dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd. Vriendelijke bezorging.

Reactie van Sushi Station:Beste Gina, Dank u wel voor uw top review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Goede kwaliteit! Je proeft dat het vers is! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Station:Beste Leloe, Super dat u geniet van onze sushi en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Supervers. Ruim op tijd. Goed verpakt. We hebben zitten smullen. Dankjulliewel

Reactie van Sushi Station:Beste Karin, U ook bedankt voor uw bestelling, heel fijn dat u ervan genoten heeft. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers. Vriendelijke bezorging Eten is goed warm. Dwz het eten dat warm moet zijn

Reactie van Sushi Station:Beste Gina, Wij doen ons best voor onze klanten, super dat u er weer van genoten heeft. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, vers bereid. je kunt zien hoe ze het maken, klaar terwijl je wacht. Vriendelijke eigenaar. Elke keer weer lekker gegeten.

Reactie van Sushi Station:Beste Sandra, Bedankt voor uw top review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging! Binnen 30 minuten vanuit Nieuwegein in IJsselstein bezorgd. Heerlijke verse sushi. Voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Station:Best Maria, Super dat u tevreden bent met ons, wij streven ernaar om alles zo snel als mogelijk te bezorgen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers

Reactie van Sushi Station:Beste Gina, Fijn dat u er weer van geniet en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is helaas niet gelukt om de juiste bestelling af te leveren. Beoordeling gaat echter over kwaliteit en bezorging en dat was dik in orde!

Reactie van Sushi Station:Beste Leon, Nogmaals onze excuses voor de fout, ik hoop dat u tevreden bent met onze oplossing. Graag zien wij u de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed aan te bevelen 👍👍👍👍

Reactie van Sushi Station:Beste Gonny, Bedankt voor uw super review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Gaby, Bedankt voor uw review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima👌🏻

Reactie van Sushi Station:Beste Mirjam, Bedankt voor uw review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte en vriendelijke bezorging. Het eten is ook altijd goed. Het enige wat zou mogen veranderen, maar ik weet ook dat dit een tijd kwestie is, is om dingen zoals de gyoza en siu mai te stomen voor een betere smaakbeleving.

Reactie van Sushi Station:Beste Inge, Fijn dat u van onze sushi en service geniet, wij zullen uw opmerking hier bespreken en indien het mogelijk is zullen wij dit aangeven. Bedankt voor uw suggestie en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer besteld en ik kan vertellen dat ik niet meer ergens anders zal bestellen!

Reactie van Sushi Station:Beste Reyyan, Super dat u tevreden bent ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten.

Reactie van Sushi Station:Beste Theo, Bedankt voor uw review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Inmiddels meerdere keren hier sushi gehaald en elke keer was het heerlijk + vriendelijk personeel. Absoluut een aanrader!

Reactie van Sushi Station:Beste Romana, Dankuwel voor uw super review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde, mooi op tijd en lekker gegeten.

Reactie van Sushi Station:Beste Ron, Top dat u er van genoten heeft en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vlug bezorgd. Zeker nog een x bestellen

Reactie van Sushi Station:Beste G., Top dat u tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, lekker, vers, netjes, toppie en klantvriendelijkheid een 10 plus

Reactie van Sushi Station:Beste Mounia, Super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Mandy, Bedankt voor review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer heerlijk verse sushi. Snelle bezorging stellen nooit teleur

Reactie van Sushi Station:Beste Chantal, Super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

Reactie van Sushi Station:Beste Sophie, Top dat u van onze sushi heeft genoten en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg heerlijk!!!

Reactie van Sushi Station:Beste Corrie, Heel fijn dat u van onze sushi heeft genoten en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! En lekker gegeten

Reactie van Sushi Station:Beste Naomi, Super dat u tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en het smaakte heerlijk

Reactie van Sushi Station:Beste Mounia, Bedankt voor u super review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat niet echt veel smaak aan BeZoring was top

Reactie van Sushi Station:Beste Dani, De crispy roll van ons is wat lichter van smaak, mocht u volgende keer willen kunnen wij dit ook wat sterker maken. Graag dit in de omschrijving aangeven. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles vers en heerlijk!!

Reactie van Sushi Station:Beste Albert, Bedankt voor uw top review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste OL, Bedankt voor uw review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer sushi besteld, snelle levering en heerlijke verse sushi! Een aanrader, volgende bestelling doen we zeker weer bij Sushi Station.

Reactie van Sushi Station:Beste Esther, Bedankt voor uw top review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De meest heerlijke sushi ooit! Ook de warme gerechten zijn top. Een dikke 10 👍👍

Reactie van Sushi Station:Beste Renata, Super dat u tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goede bezorging

Reactie van Sushi Station:Beste Gina, Super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, één van de betere! Bezorging prima op tijd

Reactie van Sushi Station:Beste Oscar, Bedankt voor uw top review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi van Nieuwegein!!!!

Reactie van Sushi Station:Beste Githa, Bedankt voor uw super review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde gerecht werd bezorgd. En van 2x1 bijgerecht werd er een geleverd.

Reactie van Sushi Station:Beste Theo, Nogmaals onze excuses voor het ongemak, ik hoop dat u tevreden bent met de oplossing die wij hebben aangeboden. Wij hopen u spoedig weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijke sushi en bijna precies op tijd. Alleen de custom made was niet zoals we besteld hadden helaas. De “custom” zat er niet bij. Verder echt top

Reactie van Sushi Station:Beste Sandra, Top dat u genoten heeft van onze sushi en hoop dat u tevreden bent met de oplossing die wij aangeboden hebben. Wij zien u graag de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de stokjes ontbraken. Sushi was heerlijk.

Reactie van Sushi Station:Beste NR, Onze excuses dat wij de stokjes zijn vergeten, wij zullen dit met de medewerkers bespreken zodat dit niet meer gebeurt. Wij zien u graag de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het zag er prachtig uit en het smaakte fantastisch. Goede en vriendelijken service en een prachtige opmaak. Tot de volgende keer.

Reactie van Sushi Station:Beste Danielle, Bedankt voor uw top review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Stephanie, Bedankt voor uw review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten Top!

Reactie van Sushi Station:Beste Gina, Dankuwel voor uw review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten mooi op tijd en zelfs gratis rauwkostsalade, volgende keer weer.

Reactie van Sushi Station:Beste Ron, Top dat u ervan genoten heeft en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en top service

Reactie van Sushi Station:Beste Mounia, Bedankt voor uw mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, snel geleverd en lekkere sushi!

Reactie van Sushi Station:Beste Ou, Dankuwel voor uw review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en er was aandacht aan besteed.

Reactie van Sushi Station:Beste Claudia, Super dat u tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie presentatie en goede sushi.

Reactie van Sushi Station:Beste Ivy, Top dat u genoten heeft van onze sushi, nog excuses voor de late bezorging. Wij zien u graag de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi!

Reactie van Sushi Station:Beste Naz, Top dat u van onze sushi heeft genoten en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst iets besteld en dat is prima bevallen. Het eten was lekker en het zag er verzorgd uit. Zeer vlotte bezorging. Duidelijke website, waarmee je je bestelling heel goed op je wensen kunt aanpassen.

Reactie van Sushi Station:Beste Gerry, Super dat u genoten heeft van onze sushi en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!! En snel bezorgd, was echt heel lekker

Reactie van Sushi Station:Beste Joyce, Top dat u ervan genoten heeft en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker vlot bezirgd en warm

Reactie van Sushi Station:Beste Gina, Super dat u er weer van genoten heeft en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en super goede service. Zeer netjes qua verpakking en een plaatje als alles is geserveerd. Heerlijk verse sushi voor een goede prijs. Al met al de eerste bestelling was top, en geheid volgen er meer bestellingen. Tevens hadden we een fles cadeau gekregen bij onze bestelling.

Reactie van Sushi Station:Beste Campos, Bedankt voor uw super review en wij zien u graag de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik dacht laat ik deze tent eens proberen, nou zeker voor herhaling vatbaar. Binnenkort zal ik er weer bestellen :)

Reactie van Sushi Station:Beset Reyyan, Bedankt dat u voor ons hebt gekozen en super dat u er van genoten heeft. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Sushi was weer top vers. En sharp op tijd afgeleverd zoals gewoonlijk 👍

Reactie van Sushi Station:Beste Charlotte, Super dat u tevreden bent met ons en bedankt voor uw review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

Reactie van Sushi Station:Beste P, Top dat u ervan genoten heeft en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi. Volgende keer ga ik weer hier halen. Super lekker

Reactie van Sushi Station:Beste Marc, super dat u genoten heeft van de sushi en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Gaby, Bedankt voor uw waardering en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Reactie van Sushi Station:Beste Cobie, Bedankt voor uw waardering en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi, zelfs op zaterdag snel bezorgd. De volgende sushi bestellen we weer hier.

Reactie van Sushi Station:Beste Esther, Super dat u tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en snel bezorgd!

Reactie van Sushi Station:Beste Vera, Bedankt voor uw waardering en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede kwaliteit, heb ervan genoten

Reactie van Sushi Station:Beste Mariska, Top dat u tevreden bent met ons en wij zien u graag de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi, zeker een aanrader.

Reactie van Sushi Station:Beste Daniëlle, Super dat u genoten heeft van onze sushi en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en snelle bezorging, hier gaan we vaker bestellen!

Reactie van Sushi Station:Beste, Wij doen ons best en zien u graag de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk mijn favoriete sushi restaurant in Nieuwegein! De bezorger was op tijd en het eten was heerlijk. Bij een grote schaal (40st.) mogen alleen wel 2 flesjes soya saus. We hadden nog een apart bakje sushi besteld waar ook een flesje bij zat, maar anders hadden we het niet gered denk ik.

Reactie van Sushi Station:Beste Titirowa, Top dat u genoten heeft van onze sushi. Als u de volgende keer besteld geef dan even aan dat u iets meer soya saus wilt, dan zullen wij dit erbij doen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service en heerlijke sushi en super klantvriendelijk.

Reactie van Sushi Station:Beste Mounia, Super dat u zo tevreden bent over ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de eerste bestelling we zijn tevreden over manier van bestellen communicatie en bezorging

Reactie van Sushi Station:Beste Eric, Super dat alles naar wens is en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service Heerlijke sushi

Reactie van Sushi Station:Beste Smit, Fijn dat u tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle levering. De ebi tempura was al wel wat kouder maar niet minder smaakvol. Ook geweldig dat je de sausjes extra kan kopen.

Reactie van Sushi Station:Beste Afnan, Bedankt voor uw opmerking, wij zullen er beter opletten. Fijn dat u wel van de sushi heeft genoten, graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Heerlijke sushi en op tijd gebracht. Wij gaan hier zeker nogmaals bestellen

Reactie van Sushi Station:Beste Linda, Top dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. De rijst had een goede smaak. Ook de bijgeleverde zoetzuur zalig, goede aanvulling. . Ook de levering was ruim op tijd. Alles zeer positief.

Reactie van Sushi Station:Beste Charlotte, Super dat u ervan genoten heeft en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Station Nieuwegein